Az-pack, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 47

Legal data

  1. LT100004683813

Apraksts

„AZ-Pack“, UAB specializuojasi pakavimo medžiagų rinkoje. Pagrindinė įmonės veikla yra vakuuminių maišelių, ,,Doy-Pack“ pastatomų maišelių su styginiu užsegimu, PP indelių ,,Fresh Pack“, OPS indelių, ,,Bag-in-Box“ maišų skyčiams gamyba, pardavimas. Įmonės veikla neapsiriboja vien tik produkcijos gamyba. Atstovavimas Lietuvos bei užsienio kompanijoms suteikia galimybę klientams ne tik pasiūlyti itin platų kokybiškos produkcijos asortimentą, bet ir užtikrinti nuolatinį tiekimą.
Dalyvavimas tarptautinėse parodose ir bendradarbiavimas su didžiausiomis tarptautinėmis kompanijomis leidžia klientams pateikti pačius naujausius pakavimo sprendimus bei metodus. Išlaikyti ilgalaikius santykius su klientais padeda produkcijos kokybė, užsakymų įvykdymo operatyvumas, orientavimasis į naujausias technologijas bei gebėjimas profesionaliai reaguoti į rinkos naujoves.
Šiandien savo produkciją parduodame ne tik Lietuvos rinkoje, sėkmingą bendradarbiavimą vykdome ir savo produkciją tiekiame visoje Europoje ir už jos ribų.

More

Keywords

packing material, production of packaging, production of packaging

More