Az-pack, UAB

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 47

Juridiskie dati

  1. LT100004683813

Apraksts

„AZ-Pack“, UAB specializuojasi pakavimo medžiagų rinkoje. Pagrindinė įmonės veikla yra vakuuminių maišelių, ,,Doy-Pack“ pastatomų maišelių su styginiu užsegimu, PP indelių ,,Fresh Pack“, OPS indelių, ,,Bag-in-Box“ maišų skyčiams gamyba, pardavimas. Įmonės veikla neapsiriboja vien tik produkcijos gamyba. Atstovavimas Lietuvos bei užsienio kompanijoms suteikia galimybę klientams ne tik pasiūlyti itin platų kokybiškos produkcijos asortimentą, bet ir užtikrinti nuolatinį tiekimą.
Dalyvavimas tarptautinėse parodose ir bendradarbiavimas su didžiausiomis tarptautinėmis kompanijomis leidžia klientams pateikti pačius naujausius pakavimo sprendimus bei metodus. Išlaikyti ilgalaikius santykius su klientais padeda produkcijos kokybė, užsakymų įvykdymo operatyvumas, orientavimasis į naujausias technologijas bei gebėjimas profesionaliai reaguoti į rinkos naujoves.
Šiandien savo produkciją parduodame ne tik Lietuvos rinkoje, sėkmingą bendradarbiavimą vykdome ir savo produkciją tiekiame visoje Europoje ir už jos ribų.

Vairāk

Atslēgvārdi

bag in box, bag in box, baginbox, baginbox, bag-in-box, bag-in-box, maisai sultims, maisai sultims, maisai sultims, maišai sultims, maisas sultims, maišas sultims, maiseliai obuoliu sultims, maiseliai sultims, maišeliai sultims, maiseliai sultims su kraneliu, maišeliai sultims su kraneliu, maiselis sultims, maišelis sultims, medziagos pakavimui, medžiagos pakavimui, pakavimo medziagos, pakavimo medžiagos, pakuociu gamyba, pakuociu gamyba, pakuočių gamyba, pakuočių gamyba, pakuote maistui, pakuotė maistui, pakuote sultims, pakuotė sultims, pakuotes maistui, pakuotės maistui, pakuotes skysciams, pakuotes sultims, pakuotės sultims, sulciu maisai, sulciu maisai, sulciu maisai, sulčių maišai, sulciu maisas, sulčių maišas, sulciu maiseliai, sulčių maišeliai, sulciu maiseliai su kraneliu, sulčių maišeliai su kraneliu, sulciu maiselis, sulčių maišelis, sulciu pakuotes, sulčių pakuotės

Vairāk