Celerauto, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 7

Legal data

  1. LT100003837211

Apraksts

Kėbulo darbai. Paruošimo - dažymo darbai. Prekyba originaliomis detalėmis. Draudiminių žalų reguliavimas
DIRBAME SU VISOMIS DRAUDIMO BENDROVĖMIS LIETUVOJE
Mes atliekame visus darbus ir turime tam moderniausią įrangą ir kvalifikuotus specialistus. Paruošimą dažymui atliekame tik sausuoju būdų, dažome modernioje dažykloje naujos kartos ekologiškais vandens pagrindo dažais. Kėbulo darbus atliekame tik tik profesionaliais įrankiais. Turime ir geometrijos atstatymo stendą kurio dėka darbus galime atlikti labai tiksliai ir kokybiškai.
Mes labai džiaugiamės, kad daugeliui įmonių inovacijų diegimas tampa kasdiene veikla. Tarp tokių įmonių patenkame ir mes. Per visą darbo laiką mes sukūrėme dešimtis naujų produktų, sistemingai investuodami į naujas technologijas bei naujus vadybos bei rinkodaros metodus.
Be remonto mes esame moderniausias draudiminių eismo įvykių - žalų centras. Ir remontuojant pas mus pagal draudimą, mūsų paslaugos JUMS NEKAINUOS.

More

Keywords

repair of car bodies, repair of body, body painting, administration of insured events, roadside assistance in Vilnius, body repair works, painting of automobiles, painting chamber, replacement car, polishing of automobile, wash

More