Celerauto, UAB

Контакты

  1. +370 52030304
  2. http://www.celerauto.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 7

Юридические данные

  1. LT100003837211

Apraksts

Kėbulo darbai. Paruošimo - dažymo darbai. Prekyba originaliomis detalėmis. Draudiminių žalų reguliavimas
DIRBAME SU VISOMIS DRAUDIMO BENDROVĖMIS LIETUVOJE
Mes atliekame visus darbus ir turime tam moderniausią įrangą ir kvalifikuotus specialistus. Paruošimą dažymui atliekame tik sausuoju būdų, dažome modernioje dažykloje naujos kartos ekologiškais vandens pagrindo dažais. Kėbulo darbus atliekame tik tik profesionaliais įrankiais. Turime ir geometrijos atstatymo stendą kurio dėka darbus galime atlikti labai tiksliai ir kokybiškai.
Mes labai džiaugiamės, kad daugeliui įmonių inovacijų diegimas tampa kasdiene veikla. Tarp tokių įmonių patenkame ir mes. Per visą darbo laiką mes sukūrėme dešimtis naujų produktų, sistemingai investuodami į naujas technologijas bei naujus vadybos bei rinkodaros metodus.
Be remonto mes esame moderniausias draudiminių eismo įvykių - žalų centras. Ir remontuojant pas mus pagal draudimą, mūsų paslaugos JUMS NEKAINUOS.

Больше

Ключевые слова

ремонт кузовов, ремонт кузова, покраска кузова, администрирование страховых случаев, помощь на дороге в Вильнюсе, работы по ремонту кузова, покраска автомобилей, красильная камера, автомобиль на замену, вмятин кузова, полировка автомобиля, мойка

Больше