Heinzmann, Lietuvos ir Vokietijos UAB

Contacts

  1. http://www.heinzmann.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 14

Legal data

  1. LT107939515

Description

Lietuvos ir Vokietijos UAB “Heinzmann” įkurta 1997 metais. Ją įsteigė dvi įmonės: Heinzmann Gmbh Kitzingen (Vokietija), jau daugiau nei 50 metų gaminanti plastikinius langus ir apsaugines žaliuzes ir UAB “Langinė” nuo 1993 metų gaminanti ir montuojanti minėtus gaminius Lietuvoje. Šiuo metu UAB “Heinzmann” yra viena iš sėkmingai dirbančių bendrovių plastikinių langų rinkoje. Mes siūlome aukščiausios kokybės PVC langus, duris, pertvaras, apsaugines žaliuzes ir etc. ne tik klientams Lietuvoje, tačiau ir eksportuojame nemažą dalį savo pagamintos produkcijos. UAB „Heinzmann“ kolektyvas visuomet stengiasi patenkinti visus kliento lūkesčius. Bendraudami su užsakovais suteikiame išsamią kvalifikuotą konsultaciją, išsiaiškiname kliento poreikius, ir tik tada padedame klientui išsirinkti optimalios komplektacijos gaminius, kuriuos pagaminame Raudondvaryje, Kauno raj. esančiame gamybiniame ceche.
UAB „Heinzmann“ turi vieną moderniausių langų gamybos linijų Lietuvoje. 2013 metais didžioji dalis staklių buvo atnaujinta ir patobulinti gamybos procesai. 2015 metais buvo įsigyta ir pradėta eksploatuoti nauja, vokiška, pilnai automatinė gamybos linija. Ši linija leidžia paspartinti gamybinius pajėgumus ir pasiekti tobulą langų tikslumą. Gamyboje dirbantys darbuotojai kasmet kelia kvalifikaciją. Gamybos procesas yra pilnai kontroliuojamas, tad nepriekaištinga gaminamų gaminių kokybė yra užtikrinta.
More

Keywords

manufacturing of windows, doors, manufacturing of doors, exterior doors, inner door, plastic doors, wooden doors, armoured door, garage gate, louver, rollets, roller blind manufacturing, service, windows service, repair of windows, repair of blinds, settlement of windows, montage of windows, glass packages, replacement of glass packs, locks, windows handles, glazing of balconies, VEKA

More