Heinzmann, Lietuvos ir Vokietijos UAB

Kontakti

  1. http://www.heinzmann.lt

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 14

Juridiskie dati

  1. LT107939515

Apraksts

Lietuvos ir Vokietijos UAB “Heinzmann” įkurta 1997 metais. Ją įsteigė dvi įmonės: Heinzmann Gmbh Kitzingen (Vokietija), jau daugiau nei 50 metų gaminanti plastikinius langus ir apsaugines žaliuzes ir UAB “Langinė” nuo 1993 metų gaminanti ir montuojanti minėtus gaminius Lietuvoje. Šiuo metu UAB “Heinzmann” yra viena iš sėkmingai dirbančių bendrovių plastikinių langų rinkoje. Mes siūlome aukščiausios kokybės PVC langus, duris, pertvaras, apsaugines žaliuzes ir etc. ne tik klientams Lietuvoje, tačiau ir eksportuojame nemažą dalį savo pagamintos produkcijos. UAB „Heinzmann“ kolektyvas visuomet stengiasi patenkinti visus kliento lūkesčius. Bendraudami su užsakovais suteikiame išsamią kvalifikuotą konsultaciją, išsiaiškiname kliento poreikius, ir tik tada padedame klientui išsirinkti optimalios komplektacijos gaminius, kuriuos pagaminame Raudondvaryje, Kauno raj. esančiame gamybiniame ceche.
UAB „Heinzmann“ turi vieną moderniausių langų gamybos linijų Lietuvoje. 2013 metais didžioji dalis staklių buvo atnaujinta ir patobulinti gamybos procesai. 2015 metais buvo įsigyta ir pradėta eksploatuoti nauja, vokiška, pilnai automatinė gamybos linija. Ši linija leidžia paspartinti gamybinius pajėgumus ir pasiekti tobulą langų tikslumą. Gamyboje dirbantys darbuotojai kasmet kelia kvalifikaciją. Gamybos procesas yra pilnai kontroliuojamas, tad nepriekaištinga gaminamų gaminių kokybė yra užtikrinta.
Vairāk

Atslēgvārdi

langų gamyba, durys, durų gamyba, lauko durys, vidaus durys, plastikinės durys, medinės durys, šarvuotos durys, garažo vartai, garažo vartų montavimas, žaliuzės, žaliuzių montavimas, žaliuzių gamyba, roletai, roletų montavimas, garažo vartų gamyba, roletų gamyba, servisas, langų servisas, langų servisas 24, langų remontas, langų serviso tarnyba, garantinis langų remontas, negarantinis langų remontas, žaliuzių remontas, langų reguliavimas, langų montavimas, stiklo paketai, Stiklo paketų keitimas, priedai langams, langų kaustymas, langų apkaustai, palangių montavimas, Prekyba palangėmis, spynos, langų rankenėlės, balkonų stiklinimas, VEKA, Veka langai

Vairāk