ILGESYS, laidojimo paslaugų centras

Contacts

  1. +370 61425525
  2. http://www.ilgesys.lt/

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 29

Legal data

  1. LT547659610
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Description

Artimo žmogaus netektis sudrebina kasdienio gyvenimo pamatus, sukelia daug nežinios ir rūpesčių. Puikiai suprantame, kad tokią akimirką visas laidojimo paslaugas norisi gauti greitai, kokybiškai ir vienoje vietoje.

UAB „Jankausko paslaugos ir prekyba“ įmonės Laidojimo paslaugų centras dirba jau daugiau kaip dvi dešimtis metų ir savo profesionalia veikla yra įgijęs klientų pasitikėjimą. 30 įvairios specializacijos darbuotojų, turinčių ilgametę patirtį, yra tapę ne tik savo srities ekspertais, bet ir puikiais psichologais. Esame dėmesingi klientams ir savo veikloje vadovaujamės pagrindiniais principais: profesionaliu darbu, visokeriopa pagalba klientams, pagarba velioniui bei užuojauta artimiesiems.

Mes ne tik kultūringai ir kokybiškai aptarnaujame savo klientus, operatyviai sprendžiame iškilusias problemas, taikome nuolaidas, bet ir nuolat stengiamės tobulėti, įsigyti naujausią reikiamą techniką. Darome viską, kad Laidojimo paslaugų centras skausmo ištiktiems žmonėms būtų patikimas pagalbininkas.

Perduokite mums visus netikėtai užgriuvusius rūpesčius – mūsų įmonės darbuotojai pasirūpins, kad Jūsų artimasis būtų išlydėtas pagarbiai ir tinkamai.
More

Keywords

rent of funeral halls, cremation, fast, urns, burial urns, funeral services, organisation of burial, burial workflow, coffins, funeral supplies

More