ILGESYS, laidojimo paslaugų centras

Контакты

  1. +370 61425525
  2. http://www.ilgesys.lt/

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 29

Юридические данные

  1. LT547659610
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Описание

Artimo žmogaus netektis sudrebina kasdienio gyvenimo pamatus, sukelia daug nežinios ir rūpesčių. Puikiai suprantame, kad tokią akimirką visas laidojimo paslaugas norisi gauti greitai, kokybiškai ir vienoje vietoje.

UAB „Jankausko paslaugos ir prekyba“ įmonės Laidojimo paslaugų centras dirba jau daugiau kaip dvi dešimtis metų ir savo profesionalia veikla yra įgijęs klientų pasitikėjimą. 30 įvairios specializacijos darbuotojų, turinčių ilgametę patirtį, yra tapę ne tik savo srities ekspertais, bet ir puikiais psichologais. Esame dėmesingi klientams ir savo veikloje vadovaujamės pagrindiniais principais: profesionaliu darbu, visokeriopa pagalba klientams, pagarba velioniui bei užuojauta artimiesiems.

Mes ne tik kultūringai ir kokybiškai aptarnaujame savo klientus, operatyviai sprendžiame iškilusias problemas, taikome nuolaidas, bet ir nuolat stengiamės tobulėti, įsigyti naujausią reikiamą techniką. Darome viską, kad Laidojimo paslaugų centras skausmo ištiktiems žmonėms būtų patikimas pagalbininkas.

Perduokite mums visus netikėtai užgriuvusius rūpesčius – mūsų įmonės darbuotojai pasirūpins, kad Jūsų artimasis būtų išlydėtas pagarbiai ir tinkamai.
Больше

Ключевые слова

аренда ритуальных залов, кремация, услуги кремирования, быстрый, урны, похоронные урны, Ритуальные услуги, организация похорон, оформление документов для похорон, гробы, похоронные принадлежности

Больше