Konecranes, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 6

Legal data

  1. LT116270219
  2. AB SEB bankas

Description

Konecranes“ – pirmaujanti pasaulyje „Lifting Businesses™“ grupė, aptarnaujanti labai įvairius klientus, įskaitant gamybos ir technologinių procesų pramonės įmones, laivų statyklas, uostus ir terminalus. „Konecranes“ yra pasirengusi įsiklausyti į jūsų poreikius ir pasiūlyti tinkamiausią kėlimo įrangą bei paslaugas, kurios padidins jūsų verslo vertę ir efektyvumą.
Ilga mūsų skleidžiamos pažangos istorija.
Jau daugiau kaip 80 metų padedame visų pramonės šakų įmonėms kelti savo efektyvumo ir veiklos rodiklius į naujas aukštumas. Tai darome nuolat tiekdami patikimą kėlimo įrangą ir teikdami kokybiškas paslaugas.
Pasirinkę „Konecranes“ jūs įgyjate galimybę semtis naudos iš pasaulinio patirties bei informacijos lobyno, kuriame nestinga praktinių žinių ir apie jūsų vietines sąlygas. Jūsų kėlimo reikmėmis bus puikiai pasirūpinta, o darbo našumas išaugs.
More

Keywords

crane, cranes, overhead traveling cranes, gantry cranes, cantilever cranes, hoists, telphers, ropes, chains, lifting equipment, overhead traveling cranes, bracket cranes, cranes, crane control systems, crane mechanisms, repair of cranes, crane modernisation, crane maintenance, crane servicing

More