Konecranes, UAB

Контакты

  1. +370 70033334
  2. +370 46 366778
  3. http://www.konecranes.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 6

Юридические данные

  1. LT116270219
  2. AB SEB bankas

Описание

Konecranes“ – pirmaujanti pasaulyje „Lifting Businesses™“ grupė, aptarnaujanti labai įvairius klientus, įskaitant gamybos ir technologinių procesų pramonės įmones, laivų statyklas, uostus ir terminalus. „Konecranes“ yra pasirengusi įsiklausyti į jūsų poreikius ir pasiūlyti tinkamiausią kėlimo įrangą bei paslaugas, kurios padidins jūsų verslo vertę ir efektyvumą.
Ilga mūsų skleidžiamos pažangos istorija.
Jau daugiau kaip 80 metų padedame visų pramonės šakų įmonėms kelti savo efektyvumo ir veiklos rodiklius į naujas aukštumas. Tai darome nuolat tiekdami patikimą kėlimo įrangą ir teikdami kokybiškas paslaugas.
Pasirinkę „Konecranes“ jūs įgyjate galimybę semtis naudos iš pasaulinio patirties bei informacijos lobyno, kuriame nestinga praktinių žinių ir apie jūsų vietines sąlygas. Jūsų kėlimo reikmėmis bus puikiai pasirūpinta, o darbo našumas išaugs.
Больше

Ключевые слова

кран, краны, мостовые краны, козловые краны, консольные краны, тали, тельферы, тросы, цепи, Подъемное оборудование, подъемные краны, мостовые краны, консольные краны, краны, системы управления кранами, крановые механизмы, ремонт кранов, модернизация кранов, техническое обслуживание кранов, сервис кранов

Больше