Mailo, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 3

Apraksts

„ ...kai pagalvoji apie stiklą ...“ – asmeninė konsultacija, matavimas, projektavimas ir montavimas stiklo gaminių: durų, langų, dušo kabinų, stiklo pertvarų, stiklo sienelių, veidrodžių, stiklo fasadų, balkonų, vitrinų, stiklo verandų.
Įmonės UAB „Mailo“ darbuotojai turintys ilgalaikę patirtį dirbant su stiklu, jo konstrukcijomis, gali įgyvendinti bet kurią svajonę - ,“... kai Jūs pagalvojat apie stiklą..“. Jūsų šiltam ir jaukiam namui: langai, durys, stikliniai stogeliai, stiklo fasadas, stiklo konstrukcijos, balkonų ir balkonečių stiklinimas, stiklo verandos. Jūsų namo jaukumui: dušo kabinos, stiklo sienelės virtuvėje, dekoruotas, spalvotas stiklas balduose, prie židinio, stiklo grindys, turėklai .
Mes konsultuojame, atliekame matavimus ir suprojektuojame gaminius kuriant Jūsų interjerą iš stiklo, dekoruoto stiklo, veidrodžių, stiklo konstrukcijų , langus ir duris. Montuojame gaminius ir atliekame garantinį aptarnavimą.
UAB „Mailo“ naudoja pažangias technologijas, mezga ryšius su patikimais gamintojais ir tiekėjais.
Mes tikime , kad įmonės vertę lemia bendras tikslas, iniciatyvumas, profesionalumas, verslumas, novatoriškumas ir atsakingumas – prisiimame visą atsakomybę už savo darbo rezultatus, laikomės duoto žodžio. Klientus siekiame aptarnauti kokybiškai ir efektyviai.
More

Keywords

tempered glass, glass structures, glass doors, shower cabins, doors in Klaipėda, glass walls, glass railings, staircase of glass, glass roofs, decorated glass, aluminum structures, glazing of balconies, consulting

More