Mailo, UAB

Контакты

  1. +370 67776246
  2. http://www.mailo.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 3

Apraksts

„ ...kai pagalvoji apie stiklą ...“ – asmeninė konsultacija, matavimas, projektavimas ir montavimas stiklo gaminių: durų, langų, dušo kabinų, stiklo pertvarų, stiklo sienelių, veidrodžių, stiklo fasadų, balkonų, vitrinų, stiklo verandų.
Įmonės UAB „Mailo“ darbuotojai turintys ilgalaikę patirtį dirbant su stiklu, jo konstrukcijomis, gali įgyvendinti bet kurią svajonę - ,“... kai Jūs pagalvojat apie stiklą..“. Jūsų šiltam ir jaukiam namui: langai, durys, stikliniai stogeliai, stiklo fasadas, stiklo konstrukcijos, balkonų ir balkonečių stiklinimas, stiklo verandos. Jūsų namo jaukumui: dušo kabinos, stiklo sienelės virtuvėje, dekoruotas, spalvotas stiklas balduose, prie židinio, stiklo grindys, turėklai .
Mes konsultuojame, atliekame matavimus ir suprojektuojame gaminius kuriant Jūsų interjerą iš stiklo, dekoruoto stiklo, veidrodžių, stiklo konstrukcijų , langus ir duris. Montuojame gaminius ir atliekame garantinį aptarnavimą.
UAB „Mailo“ naudoja pažangias technologijas, mezga ryšius su patikimais gamintojais ir tiekėjais.
Mes tikime , kad įmonės vertę lemia bendras tikslas, iniciatyvumas, profesionalumas, verslumas, novatoriškumas ir atsakingumas – prisiimame visą atsakomybę už savo darbo rezultatus, laikomės duoto žodžio. Klientus siekiame aptarnauti kokybiškai ir efektyviai.
Больше

Ключевые слова

закаленное стекло, стеклоконструкции, стеклянные двери, душевые кабины, окна в Клайпеде, двери в Клайпеде, стеклянные стенки, крашенное стекло, стеклянные перила, стеклянные лестницы, стеклянные полы, стеклянные козырьки, стеклянные полки, декорированные стекла, алюминиевые конструкции, остекление балконов, консультирование

Больше