Pes Planus, UAB

Contacts

  1. http://www.pesplanus.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 1

Description

Mes, Pes Planus, esame įsitikinę, jog kiekvienas žmogus yra unikalus, todėl mūsų sprendimai pasižymi individualumu ir išskirtinumu. Ilgametė patirtis individualios ortopedijos srityje leidžia mums pasiekti geriausių rezultatų, kurie pagerins Jūsų gyvenimo kokybę, padės jaustis komfortiškai ir aktyviai judėti kiekvieną dieną!
Kiekvienas mūsų darbuotojas turi ne tik didžiulę profesionalią patirtį savo srityje, bet yra ir nuolat besidomintis ortopedijos ir technologijų naujovėmis, jų pritaikymu. Nuolat lankomės užsienio šalyse rengiamose parodose bei mokymuose.

Savo klientams siūlome didelį paslaugų spektrą:
- atliekame pėdų apkrovų analizę, stovėsenos ir eisenos vertinimą. Kojų ilgių skirtumų matavimą;
- siūlome sprendimus sportininkams ( bėgimo technikos įvertinimas, sportinių batelių parinkimas);
- įvertiname vaikų pėdų būklė, jų stovėseną bei laikyseną;
- pritaikome ir gaminame priemones, kurios individualiai sprendžia ne tik pėdų, bet ir viso atramos-judamojo aparato problemas;
- teikiame kineziterapeuto, ortopedo - traumatologo, ortopedo - technologo konsultacijas.

Savo klientams siūlome tik aukščiausios kokybės aptarnavimą ir produktus. Ortopedinių gaminių gamyboje naudojame medžiagas, kurios yra visiškai nekenksmingos žmogaus organizmui ir draugiškos aplinkai. Prekiaujame garsių ir kokybe pasižyminčių šalių produkcija: Sporlastic (Vokietija), Omnimed ( Šveicarija), Schein (Vokietija). Esame kompresinių kojinių Venosan( Šveicarija) atstovai.

Mes nuolat tobuliname savo darbą ir įgyvendiname novatoriškas idėjas siekiant savo klientams teikti tik geriausios kokybės paslaugas. Judėkime į priekį kartu!
More

Keywords

orthopedics, orthopedic, orthopaedic, orthopaedic goods, orthopedic instruments, orthopaedist, orthopaedic, orthopedist's, orthopaedist's consultation, orthopedic physician, orthopedic splint, orthopaedic technical products, modern orthopedics, rehabilitation, physiotherapy, for Old Men, compression, compression therapy, for fingers, for heels, protection, silicone, for care, ball, massage, for massage, pads, hygiene, inserts, shoe insoles, splint, ankle brace, prostheses, leg prosthesis/prosthetic leg, arm prosthesis/prosthetic arm, prosthetics, feet research, inserts, sports footwear, individual orders, spine, of neck, foot Care, measures for the disabled, orthopaedist's consultation, computer-aided foot analysis, rehabilitation treatment, physiotherapy, therapeutic massage, wrist splint, ankle brace, orthopedic inserts, corset after giving birth, orthopedic splint, wrist splint, rehabilitation physician, remedial exercise, Point massage, physiotherapy, electrotherapy, muscle electrostimulation

More

Categories