Pes Planus, UAB

Контакты

  1. http://www.pesplanus.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 1

Описание

Mes, Pes Planus, esame įsitikinę, jog kiekvienas žmogus yra unikalus, todėl mūsų sprendimai pasižymi individualumu ir išskirtinumu. Ilgametė patirtis individualios ortopedijos srityje leidžia mums pasiekti geriausių rezultatų, kurie pagerins Jūsų gyvenimo kokybę, padės jaustis komfortiškai ir aktyviai judėti kiekvieną dieną!
Kiekvienas mūsų darbuotojas turi ne tik didžiulę profesionalią patirtį savo srityje, bet yra ir nuolat besidomintis ortopedijos ir technologijų naujovėmis, jų pritaikymu. Nuolat lankomės užsienio šalyse rengiamose parodose bei mokymuose.

Savo klientams siūlome didelį paslaugų spektrą:
- atliekame pėdų apkrovų analizę, stovėsenos ir eisenos vertinimą. Kojų ilgių skirtumų matavimą;
- siūlome sprendimus sportininkams ( bėgimo technikos įvertinimas, sportinių batelių parinkimas);
- įvertiname vaikų pėdų būklė, jų stovėseną bei laikyseną;
- pritaikome ir gaminame priemones, kurios individualiai sprendžia ne tik pėdų, bet ir viso atramos-judamojo aparato problemas;
- teikiame kineziterapeuto, ortopedo - traumatologo, ortopedo - technologo konsultacijas.

Savo klientams siūlome tik aukščiausios kokybės aptarnavimą ir produktus. Ortopedinių gaminių gamyboje naudojame medžiagas, kurios yra visiškai nekenksmingos žmogaus organizmui ir draugiškos aplinkai. Prekiaujame garsių ir kokybe pasižyminčių šalių produkcija: Sporlastic (Vokietija), Omnimed ( Šveicarija), Schein (Vokietija). Esame kompresinių kojinių Venosan( Šveicarija) atstovai.

Mes nuolat tobuliname savo darbą ir įgyvendiname novatoriškas idėjas siekiant savo klientams teikti tik geriausios kokybės paslaugas. Judėkime į priekį kartu!
Больше

Ключевые слова

ортопедия, ортопедический, ортопедические, ортопедические изделия, ортопедические средства, ортопед, ортопедов, ортопедические товары, ортопеда, консультация ортопеда, врач-ортопед, ортопедический ортез, ортопедо-технические средства, современная ортопедия, Реабилитация, кинезитерапия, для престарелых, компрессия, прессотерапия, для пальцев, для пяток, охрана, силиконовый, для ухода, мяч, массаж, для массажа, прокладки, гигиена, стельки, стельки для обуви, ортез, голеностопный ортез, ортез на плечо, ортез на локоть, протезы, протезы ног, протезы рук, протезирование, исследование стоп, товары для спорта, стельки, спортивная обувь, индивидуальные заказы, колена, сустав, мышечная боль, позвоночник, спины, уход за ногами, средства для людей с ограниченными физическими возможностями, консультация ортопеда, компьютерное исследование стоп, реабилитационное лечение, кинезитерапия, лечебный массаж, лучезапястный ортез, коленный ортез, голеностопный ортез, ортопедические стельки, послеродовой корсет, ортопедический ортез, ортез на локоть, ортез на плечо, лучезапястный ортез, врач-реабилитолог, лечебная гимнастика, точечный массаж, мокса-терапия, физиотерапия, электротерапия, мышечная электростимуляция

Больше