Techninė pagalba kelyje

Contacts

  1. www.pagalbakelyje.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 7

Legal data

  1. LT100001066516
  2. AB SEB bankas

Description

UAB “Priekabos“ savo veiklą pradėjo 1998 metais. Įmonės strategija: remiantis ilgamete darbo patirtimi techninės pagalbos srityje ir aukštos kvalifikacijos darbuotojais plėsti paslaugų spektrą, teikti techninę pagalbą kelyje operatyviai, sklandžiai ir saugiai.

Šiuo metu sunkvežimiams iki 44 t (su sąstatu ir be jo) taip pat autobusams transportuoti įmonėje yra du autovežiai. Lengviesiems automobiliams, motociklams ir statybiniai technikai transportuoti yra skirti penki autovežiai. Visa tai leidžia užsakymus atlikti operatyviai bet kuriuo paros metu Lietuvoje, ES taip pat ir Rusijoje.

Kadangi nelaimė kelyje gali atsitikti bet kada, UAB „Priekabos“ pasiruošusi jums padėti visą parą, bet kurią metų dieną telefonu +370 699 99939.

Visa įmonės veikla yra apdrausta bendrosios civilinės atsakomybės draudimu.

Tiems, kas nori patys nusivežti savo transporto priemonę ar krovinį iki 500 kg, nuomojame specializuotas priekabas lengviesiems automobiliams, motociklams ir keturračiams vežti, priekabas kroviniams gabenti.
More

Keywords

technical support in Klaipėda, technical support for automobiles on the road, technical support for automobiles on the road, automobile transportation, transportation, of trucks, chassis, of light, of automobiles, technical support ont the road, of light, of cargo automobiles, chassis, chassis, transportation of automobiles, accidents, technical support for automobiles on the road, technical support ont the road, transportation of automobiles, automobile transportation, car recovery, roadside assistance, of automobiles, technical support ont the road

More