Techninė pagalba kelyje

Контакты

  1. www.pagalbakelyje.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 7

Юридические данные

  1. LT100001066516
  2. AB SEB bankas

Описание

UAB “Priekabos“ savo veiklą pradėjo 1998 metais. Įmonės strategija: remiantis ilgamete darbo patirtimi techninės pagalbos srityje ir aukštos kvalifikacijos darbuotojais plėsti paslaugų spektrą, teikti techninę pagalbą kelyje operatyviai, sklandžiai ir saugiai.

Šiuo metu sunkvežimiams iki 44 t (su sąstatu ir be jo) taip pat autobusams transportuoti įmonėje yra du autovežiai. Lengviesiems automobiliams, motociklams ir statybiniai technikai transportuoti yra skirti penki autovežiai. Visa tai leidžia užsakymus atlikti operatyviai bet kuriuo paros metu Lietuvoje, ES taip pat ir Rusijoje.

Kadangi nelaimė kelyje gali atsitikti bet kada, UAB „Priekabos“ pasiruošusi jums padėti visą parą, bet kurią metų dieną telefonu +370 699 99939.

Visa įmonės veikla yra apdrausta bendrosios civilinės atsakomybės draudimu.

Tiems, kas nori patys nusivežti savo transporto priemonę ar krovinį iki 500 kg, nuomojame specializuotas priekabas lengviesiems automobiliams, motociklams ir keturračiams vežti, priekabas kroviniams gabenti.
Больше

Ключевые слова

техническая помощь в Клайпеде, автомобильная техническая помощь на дороге, автомобильная техническая помощь на дороге, автомобильные перевозки, транспортировка, грузовых автомобилей, шасси, легковых, автомобилей, техническая помощь на дороге, легковых, грузовых автомобилей, шасси, шасси, транспортировка автомобилей, аварии, автомобильная техническая помощь на дороге, техническая помощь на дороге, транспортировка автомобилей, автомобильные перевозки, утилизация автомобилей, помощь на дороге, автомобилей, техническая помощь на дороге

Больше