Vandoras, UAB

Contacts

  1. http://www.vandoras.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 17

Legal data

  1. LT100003510412
  2. AB Swedbank

Description

UAB "VANDORAS" – didelę patirtį turinti profesionalų komanda, teikianti šildymo, vandentiekio, vėdinimo bei kitų sistemų projektavimo ir montavimo paslaugas. Esame patikimi partneriai visiems, kurie statosi naują būstą ar ieško racionalesnių sprendimų jau įrengtiems namams.
Pagrindinę savo įmonės veiklą siejame su alternatyvios energetikos sistemų diegimu, nes esame įsitikinę, jog šios sistemos ne tik tausoja gamtą, bet ir padeda klientui taupyti. Tačiau mūsų sukaupta patirtis leidžia įrengti bet kokią kliento pageidaujamą šildymo ar vėdinimo sistemą, rekonstruoti ar įrengti katilines, suprojektuoti ir sumontuoti vandentiekio bei nuotekų sistemas.
Pagrindinės veiklos kryptys:
- Patalpų šildymo sistemos oras-vanduo, oras-oras, oras-žemė, katilinių montavimas, centrinis šildymas;
- Vėsinimas - oro kondicionierių ir rekuperacinių sistemų montavimas;
- Vandentiekio ir nuotekų sistemos;
- Santechninių prietaisų montavimas.
Nesakome kad esame geriausi, bet mūsų tikslas - patenkintas Klientas, teisingai atliktas darbas, gera įmonės reputacija.
More

Keywords

gas heating, geothermal heating, underfloor heating, price, boilers installation, boilers montage, onditioners, installation of conditioners, repair of conditioners, waste water, installation of sewage, waste water systems, air, air conditioneers, heating of accommodation, radiators, installation of radiators, recuperators, plumbing, plumbing, solar collectors, heating, heating systems, installation of heating systems, heat pumps, maintenance of heating systems, watter supply, water, ventilation

More