Vandoras, UAB

Контакты

  1. http://www.vandoras.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 17

Юридические данные

  1. LT100003510412
  2. AB Swedbank

Описание

UAB "VANDORAS" – didelę patirtį turinti profesionalų komanda, teikianti šildymo, vandentiekio, vėdinimo bei kitų sistemų projektavimo ir montavimo paslaugas. Esame patikimi partneriai visiems, kurie statosi naują būstą ar ieško racionalesnių sprendimų jau įrengtiems namams.
Pagrindinę savo įmonės veiklą siejame su alternatyvios energetikos sistemų diegimu, nes esame įsitikinę, jog šios sistemos ne tik tausoja gamtą, bet ir padeda klientui taupyti. Tačiau mūsų sukaupta patirtis leidžia įrengti bet kokią kliento pageidaujamą šildymo ar vėdinimo sistemą, rekonstruoti ar įrengti katilines, suprojektuoti ir sumontuoti vandentiekio bei nuotekų sistemas.
Pagrindinės veiklos kryptys:
- Patalpų šildymo sistemos oras-vanduo, oras-oras, oras-žemė, katilinių montavimas, centrinis šildymas;
- Vėsinimas - oro kondicionierių ir rekuperacinių sistemų montavimas;
- Vandentiekio ir nuotekų sistemos;
- Santechninių prietaisų montavimas.
Nesakome kad esame geriausi, bet mūsų tikslas - patenkintas Klientas, teisingai atliktas darbas, gera įmonės reputacija.
Больше

Ключевые слова

газовое отопление, газовые котлы, Геотермическое отопление, напольное отопление, цена, монтаж дымовых труб, оборудование котельных, монтаж котельных, монтаж котлов, кондиционеры, монтаж кондиционеров, ремонт кондиционеров, дождевые стоки, сточные воды, монтаж водосточных систем, водосточные системы, воздух вода, воздух, кондиционеры воздуха, обогрев помещений, радиаторы, монтаж радиаторов, рекуператоры, сантехника, услуги сантехника, сантехнические работы, солнечные коллекторы, отопление, отопительные системы, монтаж систем отопления, тепловые насосы, обслуживание тепловых сетей, водонагреватель, водопровод, вода, вентиляция

Больше