Gut.lt, buitinė technika, UAB Vektrona

Contacts

  1. +370 60059888
  2. http://www.gut.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 28

Legal data

  1. LT499789515
  2. AB SEB bankas

Apraksts

GUT – naujas prekės ženklas bendrovės (anksčiau žinomos kaip VEKTRONA), nuo 1998 m. vartotojams siūlančios pagrindinių Europos gamintojų buitinės technikos už itin patrauklią kainą.
Kodėl verta atrasti? Tam yra trys priežastys.
Kaina
GUT praktiškai visą produkciją importuoja tiesiai iš gamintojų. Nemokant tarpininkams sumažėja galutinė prekės kaina.
Vertė
GUT renkasi tik pačius patikimiausius Europos prekės ženklus. Tiek tinklalapio, tiek fiziniame parduotuvių asortimente visada gausu ir nebrangių, ir pačių moderniausių išskirtinių aukštos klasės prietaisų.
Rūpestis
GUT importuotų prekių garantinį ir pogarantinį aptarnavimą atlieka patys GUT specialistai, o tai reiškia sparčiai, kokybiškai, kruopščiai ir atsakingai.
GUT.lt ir parduotuvėse prekės skirstomos į 2 pagrindines grupes – naujas ir nukainotas.
Naujos – tai prekės originalioje pakuotėje.
Nukainotos – paprastai tai prekės iš Europos parduotuvių vitrinų arba prekės iš nemokių įmonių. Šios prekės gali būti su pakuotės, išorės pažeidimais arba nukainotos dėl daugybės kitų priežasčių. 95 % nukainotų prekių yra nenaudotos.
Drauge mes galime sukurti tobulą buitį!

Jūsų GUT

gut.lt, Verkių g. 29 (Vilnius) ir Pramonės g. 14 (Alytus)
More

Keywords

electric coockers, heating surface, washing machines, technique, microwave oven, pump, pumps, dust, refrigerators, industrial refrigerators, AEG, ARISTON, BEKO, BAUKNECHT, CANDY, CONSTRUCTA, ELECTROLUX, ELICA, FABER, HOOVER, LG, SHARP, BLANCO, freezers, dishwashers, steam exctinguishers

More