Gut.lt, buitinė technika, UAB Vektrona

Контакты

  1. +370 60059888
  2. http://www.gut.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 28

Юридические данные

  1. LT499789515
  2. AB SEB bankas

Apraksts

GUT – naujas prekės ženklas bendrovės (anksčiau žinomos kaip VEKTRONA), nuo 1998 m. vartotojams siūlančios pagrindinių Europos gamintojų buitinės technikos už itin patrauklią kainą.
Kodėl verta atrasti? Tam yra trys priežastys.
Kaina
GUT praktiškai visą produkciją importuoja tiesiai iš gamintojų. Nemokant tarpininkams sumažėja galutinė prekės kaina.
Vertė
GUT renkasi tik pačius patikimiausius Europos prekės ženklus. Tiek tinklalapio, tiek fiziniame parduotuvių asortimente visada gausu ir nebrangių, ir pačių moderniausių išskirtinių aukštos klasės prietaisų.
Rūpestis
GUT importuotų prekių garantinį ir pogarantinį aptarnavimą atlieka patys GUT specialistai, o tai reiškia sparčiai, kokybiškai, kruopščiai ir atsakingai.
GUT.lt ir parduotuvėse prekės skirstomos į 2 pagrindines grupes – naujas ir nukainotas.
Naujos – tai prekės originalioje pakuotėje.
Nukainotos – paprastai tai prekės iš Europos parduotuvių vitrinų arba prekės iš nemokių įmonių. Šios prekės gali būti su pakuotės, išorės pažeidimais arba nukainotos dėl daugybės kitų priežasčių. 95 % nukainotų prekių yra nenaudotos.
Drauge mes galime sukurti tobulą buitį!

Jūsų GUT

gut.lt, Verkių g. 29 (Vilnius) ir Pramonės g. 14 (Alytus)
Больше

Ключевые слова

liebherr холодильники, холодильники liebherr, холодильники дешевле, встраиваемые холодильники, холодильники, бывшие в употреблении, холодильники aeg, холодильники electrolux, холодильники bosch, холодильники-витрины, холодильники, встраиваемый холодильник, холодильники, электроплиты, варочные поверхности, газовые плиты, стиральные машины, бытовая техника, техника, варочные поверхности газовые, электроплита, микроволновая печь, конвекционная печь, морозильный ящик, продаю холодильник, насос, бытовая техника, насосы, циклонные насосы, пыли, холодильники, промышленные холодильники, дешевые холодильники, холодильники electrolux, витринные холодильники, AEG, ARISTON, BEKO, BAUKNECHT, CANDY, CONSTRUCTA, ELECTROLUX, ELICA, FABER, HOOVER, MODENA, PRIVILEG, HAIER, LG, SHARP, FRANKE, BLANCO, SCHOCK, KLUDI, морозильники, посудомоечные машины, вытяжки

Больше