Serfas, UAB

Контакты

  1. https://www.serfas.lt/

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 99

Юридические данные

  1. LT338304811

Описание

Jau 20 metų statybinių medžiagų ir metalo produkcijos pardavimu bei armatūrinių tinklų gamyba užsiimanti uždaroji akcinė bendrovė “Serfas” teikia profesionalias konsultacijas, pirminio metalo produkcijos paruošimo, komplektavimo bei pristatymo paslaugas.
UAB „Serfas” prekiauja beveik visais produktais, reikalingais “pastato dėžutės” statybai – plytomis ir fasadinėmis medžiagomis, šiltinimo sistemomis, stogų dangomis – čerpėmis, bituminėmis čerpelėmis, šiferiu, prilydomomis dangomis, stoglangiais, taip pat vidaus apdailos darbų medžiagomis: glaistais, dažais, gipso kartonu. Šiandien įmonė gali pasiūlyti didelį statybos produktų asortimentą palankiomis kainomis ir greitai patenkinti išrankiausio kliento poreikius.
Mums profesionalai yra ne tik įmonės, bet ir kiekvienas privatus klientas, kuris nori statybos darbus atlikti kokybiškai. Suvokdami įtemptą statybos planavimo ir organizavimo grafiką, sandėliuose esame sukaupę bazinius statybinių medžiagų ir metalo produkcijos kiekius, kad per trumpiausią laiką galėtume patenkinti pagrindinių statybinių medžiagų poreikius.
Įranga ir technologijos
2013 metais metalo produkcijos sandėliavimui buvo pradėta naudoti magnetiniai kranai – jie leidžia didžiulius kiekius metalo perkrauti saugiai ir labai greitai – o svarbiausia, kad ta darbą gali atlikti ir vienas žmogus.
Kompiuterizuotomis metalo pjovimo staklėmis supjauname sijas, vamzdžius, kitus profilius įvairiais kampais.
Šiuo metu gamyboje yra 12 įvairaus dydžio ir sudėtingumo kompiuterizuotų armatūros apdirbimo staklių. Iš jų – 2 armatūros tinklų virinimo konvejeriai.
Išskirtinumas
Metalo prekyba – esame vieni iš kelių didžiausių Lietuvos metalo sandėlių – t.y. ne tik prekiaujantys bet ir palaikantys sandėlius. Visa produkcija yra sandėliuojama po stogu. Metalus ir karpome, ir pjaustome įvairiais kampais. Modernizuojame krovimo technologijas.
Gamyba. Mes esame vieninteliai Lietuvoje, o tikriausiai ir visam Pabaltyje, kurių armatūros gamybos produkcija yra sertifikuota tiek šalių – Švedija, Suomija, Norvegija, Lenkija, Latvija, Estija, Lietuva.
Statybinės medžiagos – ne tik prekiaujame, bet ir teikiame konsultavimo, transportavimo, dalinio projektavimo, sąmatų sudarymo paslaugas. Turime kelis prekinius ženklus – aliuminio sistemas vėdinamiems fasadams – ALOON ir terasines dangas WooMax.

Žmonės
UAB “Serfas” dirba daugiau nei 130 darbuotojų, ne vieno jų stažas įmonėje siekia 10 ir daugiau metų. Vertiname kiekvieną žmogų kaip darbuotoją, nešantį naudą įmonei ir kaip asmenybę, turinčią savo realizacijos poreikius, į kuriuos visada atsižvelgiame. Visiems norintiems ir to siekiantiems darbuotojams bendrovėje sukurtos galimybės tobulėti. Gamybos ir sandėlių darbuotojai mokomi dirbti specialia technika bei įrengimais įmonėje, pabaigę teorinius kursus darbo rinkos mokymo tarnybose, jie gauna specialius pažymėjimus.
Больше

Ключевые слова

каменной ваты PAROC, CAPAROL, краски, кровельные покрытия, KNAUF, гипсокартонные плиты RIGIPS и схемы их крепления, для потолков, металлопродукция, Строительные материалы, производство арматурных сетей, для потолков, каркасы, арматурные скобы, листы, балки, трубы, ленты, ступени для лестниц, решетка, заборы, ворота, конструкционная сталь, кирпич, системы дождеотвода, сети, техническая информация, рельсы, программа поставки, решетки, покрытые методом горячего цинкования, ступени для лестниц, объемные и плоские арматурные стержни, арматурные сети, арматура, дренажная система для дома, для садов, для парков, для улиц, световые приямки, кирпич, черепица, керамические элементы отделки, цементные плиты, пластиковая система дождеотвода, кровельные покрытия, эффективная система наружного утепления зданий, грунты, краски для интерьера и экстерьера, плиты из пенополистирола, шпатлевка, подвесные потолки, гипсокартонные плиты, инструменты для работы с гипсокартонными плитами, система металлических конструкций для ГКП, сухие строительные смеси, разноцветные черепицы на битумной основе, гидроизоляционные материалы для мостов, для бассейнов, для душей, битый кирпич, сухие строительные смеси VETONIT: клей, шпатлевки, кладочные растворы, балки, лотки, трубы, покрытые методом горячего цинкования сваренные, штампованные, прессованные металлические решетки, арматура, арматура, черные металлы, металлические профили, кровельные покрытия, краски, резка металла, листы, фасонные изделия, металлические изделия, Строительные материалы, черные металлы, арматурные сети, балки, трубы, листы

Больше