Serfas, UAB

Kontakti

  1. https://www.serfas.lt/

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 99

Juridiskie dati

  1. LT338304811

Apraksts

Jau 20 metų statybinių medžiagų ir metalo produkcijos pardavimu bei armatūrinių tinklų gamyba užsiimanti uždaroji akcinė bendrovė “Serfas” teikia profesionalias konsultacijas, pirminio metalo produkcijos paruošimo, komplektavimo bei pristatymo paslaugas.
UAB „Serfas” prekiauja beveik visais produktais, reikalingais “pastato dėžutės” statybai – plytomis ir fasadinėmis medžiagomis, šiltinimo sistemomis, stogų dangomis – čerpėmis, bituminėmis čerpelėmis, šiferiu, prilydomomis dangomis, stoglangiais, taip pat vidaus apdailos darbų medžiagomis: glaistais, dažais, gipso kartonu. Šiandien įmonė gali pasiūlyti didelį statybos produktų asortimentą palankiomis kainomis ir greitai patenkinti išrankiausio kliento poreikius.
Mums profesionalai yra ne tik įmonės, bet ir kiekvienas privatus klientas, kuris nori statybos darbus atlikti kokybiškai. Suvokdami įtemptą statybos planavimo ir organizavimo grafiką, sandėliuose esame sukaupę bazinius statybinių medžiagų ir metalo produkcijos kiekius, kad per trumpiausią laiką galėtume patenkinti pagrindinių statybinių medžiagų poreikius.
Įranga ir technologijos
2013 metais metalo produkcijos sandėliavimui buvo pradėta naudoti magnetiniai kranai – jie leidžia didžiulius kiekius metalo perkrauti saugiai ir labai greitai – o svarbiausia, kad ta darbą gali atlikti ir vienas žmogus.
Kompiuterizuotomis metalo pjovimo staklėmis supjauname sijas, vamzdžius, kitus profilius įvairiais kampais.
Šiuo metu gamyboje yra 12 įvairaus dydžio ir sudėtingumo kompiuterizuotų armatūros apdirbimo staklių. Iš jų – 2 armatūros tinklų virinimo konvejeriai.
Išskirtinumas
Metalo prekyba – esame vieni iš kelių didžiausių Lietuvos metalo sandėlių – t.y. ne tik prekiaujantys bet ir palaikantys sandėlius. Visa produkcija yra sandėliuojama po stogu. Metalus ir karpome, ir pjaustome įvairiais kampais. Modernizuojame krovimo technologijas.
Gamyba. Mes esame vieninteliai Lietuvoje, o tikriausiai ir visam Pabaltyje, kurių armatūros gamybos produkcija yra sertifikuota tiek šalių – Švedija, Suomija, Norvegija, Lenkija, Latvija, Estija, Lietuva.
Statybinės medžiagos – ne tik prekiaujame, bet ir teikiame konsultavimo, transportavimo, dalinio projektavimo, sąmatų sudarymo paslaugas. Turime kelis prekinius ženklus – aliuminio sistemas vėdinamiems fasadams – ALOON ir terasines dangas WooMax.

Žmonės
UAB “Serfas” dirba daugiau nei 130 darbuotojų, ne vieno jų stažas įmonėje siekia 10 ir daugiau metų. Vertiname kiekvieną žmogų kaip darbuotoją, nešantį naudą įmonei ir kaip asmenybę, turinčią savo realizacijos poreikius, į kuriuos visada atsižvelgiame. Visiems norintiems ir to siekiantiems darbuotojams bendrovėje sukurtos galimybės tobulėti. Gamybos ir sandėlių darbuotojai mokomi dirbti specialia technika bei įrengimais įmonėje, pabaigę teorinius kursus darbo rinkos mokymo tarnybose, jie gauna specialius pažymėjimus.
Vairāk

Atslēgvārdi

PAROC akmens vatos, CAPAROL, dažai, stogų dangos, KNAUF, RIGIPS gipso kartono plokštės ir jų tvirtinimo sistemos, luboms, metalo produkcija, Statybinės medžiagos, armatūrinių tinklų gamyba, luboms, karkasai, armatūros lankstiniai, lakštai, sijos, vamzdžiai, juostos, laiptų pakopos, grotelės, tvoros, vartai, konstrukcinis plienas, plytos, lietaus nuvedimo sistemos, tinklai, techninė informacija, bėgiai, tiekimo programa, karštai cinkuotos grotelės, laiptų pakopos, erdviniai ir plokštuminiai armatūros strypai, armatūros tinklai, armatūra, drenažo sistema namams, sodams, parkams, gatvėms, šviesos prieduobiai, plytos, čerpės, apdailos keraminiai elementai, cementinės plokštės, plastikinė lietaus nuvedimo sistema, stogų dangos, efektyvi pastatų išorės apšiltinimo sistema, gruntai, dažai interjerui ir eksterjerui, putų polistireno plokštės, glaistas, pakabinamos lubos, gipso kartono plokštės, įrankiai darbui su gipso plokštėmis, metalinių konstrukcijų GKP sistema, sausi statybiniai mišiniai, gumos bitumo prilydomosios, įvairiaspalvės čerpės bituminiu pagrindu, hidroizoliacinės medžiagos tiltams, baseinams, dušams, skaldytos plytos, sausi statybiniai mišiniai VETONIT: klijai, glaistai, mūrijimo mišiniai, sijos, loviai, įvairūs vaizdiniai profiliai, vamzdžiai, karštai cinkuotos suvirintos, štampuotos, presuotos metalo grotelės, armatūra, armatūra, juodieji metalai, metaliniai profiliai, stogų dangos, dažai, metalo pjovimas, lakštai, lankstiniai, metalo gaminiai, Statybinės medžiagos, juodieji metalai, armatūros tinklai, armatūros karkasai, sijos, vamzdžiai, lakštai, termomediena, fasadinės konstrukcijos

Vairāk