Alpi baltika, UAB

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 18

Juridiskie dati

  1. LT100002388814
  2. AB Swedbank

Apraksts

UAB ALPI BALTIKA yra transporto ir logistikos paslaugų įmonė, kuri priklauso tarptautinei ALPI įmonių grupei. ALPI grupės veikla buvo pradėta bendrovės Albini & Pitigliani 1945m. Italijoje, Florencijoje, kurią įkurė dvi italų šeimos. Šiandien įmonių grupę jau vienija daugiau nei 60 kompanijų Europoje ir visame pasaulyje. Partnerių atstovybės yra įsikūrusios visuose žemynuose, pagrindiniuose miestuose, arti pagrindinių pasaulio jūrų ir oro uostų.
ALPI Baltika teikia krovinių gabenimo paslaugas žemės, jūrų ir oro transportu Europoje ir visame pasaulyje.
Lietuvoje teikiame papildomas paslaugas, tokias kaip prekių sandėliavimas, pakavimas, atstovavimas muitinėje, prekių draudimas ir t. t.
Mes kasdien siekiame, kad mūsų ir mūsų partnerių darbas bei patirtis kuo labiau atitiktų Jūsų su transporto paslaugomis susijusius reikalavimus ir poreikius.

Vairāk

Atslēgvārdi

krovinių gabenimas, krovinių pervežimas, tarptautiniai pervežimai, auto transportas, automobilių transportas, sausumos transportas, pervežimas, pervežimo paslaugos, krovinys, kroviniai, krovinių gabenimas, pervežimas sausuma, krovinių gabenimas, pervežimas žemės transportu, krovinių gabenimas, pervežimas iš Italijos, į Italiją, iš Vokietijos, į Vokietiją, iš Olandijos, į Olandija, iš Belgijos, į Belgiją, isš Turkijos, į Turkiją, iš Portugalijos, į Portugaliją, iš Rumunijos, į Rumuniją, iš Ispanijos, į Ispaniją, iš Graikijos, į Graikiją, iš Austrijos, į Austriją, į Rusiją, iš Baltarusijos, į Baltarusiją, Kazachstaną, iš Latvijos, į Latviją, iš Estijos, į Estiją, iš Švedijos, į švedija, iš Norvegijos, į Norvegija, iš Lenkijos, į Lenkija, iš Danijos, į Danija, iš Suomijos, į Suomija, transporto paslaugos, logistika, logistikos paslaugos, sandėliavimas, Rušiavimas, krovos darbai, saugojimas, pakavimas, Išvežiojimas, paletavimas, muitinės paslaugos, išmuitinimas, Užmuitinimas, Tranzito suforminimas, Tranzito kroviniai, Tranzitiniais kroviniai, Rusija, Tranzitiniai kroviniai, Baltarusija, Tranzitiniai kroviniai, Ukraina, Tranzitiniai kroviniai, Kazachstana, importas, eksportas, muitinės tarpininkai, krovinių pristatymas, krovinių išvežiojimas Lietuvoje, distribucija, krovinių gabenimas oru, Krovinių pervežimas oru, Siunta, siuntų gabenimas, pavojingi kroviniai, Skubus kroviniai, adr kroviniai, negabaritiniai kroviniai, Oro kroviniai, Siuntos oru, Krovinių gabenimas iš Amerikos, Krovinių gabenimas iš Kinijos, Krovinių gabenimas oru iš viso pasaulio, Krovinių gabenimas jūra is viso pasaulio, exportas, Amerika, Exportas Is Lietuvos oru, Importas is Kinijos, Amerikos, Azijos, Kroviniu gabenimas jura, Konteineriu pervezimas, Pilnu konteineriu gabenimas, Daliniu kroviniu pervezimas jura, LCL, I FCL, Konteineriai is Kinijos, Konteineriai is Amerikos, indijos, Konteineriai is Azijos, Krovinys laivu, Juru transportas, terminalas, Pervezimai zemes transportu, Zemes transportas, eks
pedicija, ekspedijavimas, Amerika, Indija, Kinija, aviacija, muitines sandeliai, tarpatutiniai reisai, ivairiu kroviniu pervezimas, ivairus kroviniai, krovos darbai, sandeliavimas, transporto agentura, Baltijos salys

Vairāk