Dunokai, UAB

Kontakti

  1. +370 44661785
  2. http://www.dunokai.lt

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 86

Juridiskie dati

  1. LT793406219
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Apraksts

UAB „Dunokai“ veiklos pradžia 1963 metai. Būtent tais metais įsikūrė Tauragės komunalinių įmonių kombinatas, kuris 1990 m. lapkričio mėn. perregistruotas į valstybinę komunalinių paslaugų įmonę, o 1993 m. vasario mėn. į valstybinę akcinę komunalinių paslaugų įmonę. 1994 m. gruodžio mėn. reorganizuota į akcinę bendrovę "Dunokai". 2003 m. liepos 7 d. reorganizuota į uždarąją akcinę bendrovę “Dunokai”. Įmonių registre įregistruota 2003 m.liepos 7 d., įmonės registravimo Nr. UAB2003-26, įmonės kodas 179340620. Pagrindinio akcijų paketo valdytoja - Tauragės rajono savivaldybė.

Bendrovės pagrindinė veikla numatyta Bendrovės įstatuose, ją sudaro šios pagrindinės veiklos sritys: komunalinės paslaugos, gatvių, kelių ir jų elementų tiesimas, remontas, eksploatacija, lietaus kanalizacijos tinklų įrengimas, remontas ir eksploatacija, transporto paslaugos, mechanizmų ir turto nuoma, miesto objektų tvarkymas ir priežiūra, stalių dirbinių gamyba, prekyba, pakuotės atliekų tvarkymas.
Vairāk

Atslēgvārdi

atliekų surinkimas, atliekų tvarkymas Antrinių žaliavų ir pakuotės surinkimas, Antrinių žaliavų tvarkymas Nuotekų išvežimas (asenizacija) Šiukšlių pakrovimas ir išvežimas, šiūkšlių išvežimas Teritorijų apželdinimo ir priežiūros darbai Asfalto dangos klojimas Asfaltuotų gatvių ir kelių dangos remontas Kelių tiesimas ir remontas Žvyruotų gatvių ir kelių tiesimas, greideravimas Gatvių ir šaligatvių priežiūra vasaros ir žiemos metu Lietaus kanalizacijos tinklų priežiūra Miesto gatvių apšvietimo tinklų priežiūra Kapinių priežiūra Transporto paslaugos ir nuoma Metalo ir medžio gaminiai

Vairāk