Ekoagros, VšĮ

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 57

Juridiskie dati

  1. LT599257716
  2. AB Swedbank

Apraksts

„Ekoagros“ yra viešoji įstaiga, vienintelė Lietuvoje vykdanti ekologinės ir nacionalinės kokybės produktų gamybos sertifikavimą bei kontrolę.
Įsteigta 1997 m., akredituota Nacionalinio akreditacijos biuro prie Ūkio ministerijos.
Taip pat įstaiga vykdo ekologinės gamybos sertifikavimo ir kontrolės veiklą ne Europos Sąjungos šalyse, teikia kitas sertifikavimo paslaugas Lietuvoje ir užsienyje, atlieka patikras pagal kitų šalių nacionalinius ir privačius standartus.
Savininko teises ir pareigas įgyvendina Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija. Įstaiga yra įvairių tarptautinių organizacijų narė.
Vairāk

Atslēgvārdi

ekologinis ūkininkavimas, ekologinės gamybos sertifikavimas, kontrolė, tikrinimas ir sertifikavimas, sertifikavimo sistema, ekologinio žemės ūkio taisyklės, ekologinio žemės ūkio sertifikavimas, ekologinio žemės ūkio reikalavimai, ekologiškų produktų gamybos kontrolė, ekologiški žemės ūkio ir maisto produktai, ekologinio ūkininkavimo taisyklės, ekologinio ūkio veiklos žurnalas, ekologinio ūkio žurnalas, ekologinės gamybos ūkio veiklos žurnalas, ekologinių ūkių žemėlapis, neatitiktys ir poveikio taikymo priemonės, neatitikčių vertinimas, ekologiškų produktų tvarkyba, produktų tvarkymo veiklos, ekologinė bitininkystė biodinaminis ūkininkavimas, NKP, pagal nacionalinę žemės ūkio ir maisto produktų kokybės sistemą pagaminti produktai, specifikacijos, agroaplinkosauga, agroekologija, akvakultūra, žalinimas, ekologiškas, ekologiški produktai, ekologinė augalininkystė, ekologinė gyvulininkystė, ekologinė žuvininkystė, sertifikatas

Vairāk