Universiteto optika

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 7

Juridiskie dati

  1. LT220824515

Apraksts

Jei paklaustumėte, kuo galime Jums padėti, atsakytume – „Dar nežinome“. Kodėl? Todėl, kad kol kas nežiūrėjome Jums į akis.
Tai mums reiškia ne tik įdėmiai įvertinti Jūsų regėjimą, bet ir pamatyti, kas slepiasi už Jūsų žvilgsnio. Pasikalbėjus suprasti, kuo gyvenate, ką vertinate, koks Jūsų skonis. Tada būsime ramūs, kad rasime tai, kas labiausiai tinka Jūsų akims. Ir Jūsų asmenybei. Taip mąstėme, kai atvėrėme pirmąją savo optiką 1991 metais. Taip dirbame ir dabar.

Kaip mums pavyksta? Jūsų akimis rūpinamės nuo pirmos iki paskutinės smulkmenos. Nuo regėjimo patikrinimo, ligų diagnostikos iki akinių gamybos. Neabejojame – kad ir kokios būtų Jūsų galimybės, nusipelnote tik kokybiškų ir patogių akinių. Galime pagaminti ir vienetinius, išskirtinio stiklų dizaino akinius. Pavyzdžiui, su kvadrato ar net gėlės formos stiklais. Siūlome akinius, pritaikytus skirtingiems Jūsų akių poreikiams. Taip vienų akinių Jums užteks ir žiūrėti į tolį, ir dirbti kompiuteriu. Naujas rėmelių kolekcijas užsakome tik įvertinę jas savo akimis. Visiems rėmeliams, kad ir kokia būtų jų kaina ar modelis, teikiame bent metų garantiją. Teikiame akinių taisymo paslaugą.
Vairāk

Atslēgvārdi

akinių rėmeliai, akinių lęšiai, akiniai nuo saulės, kontaktiniai lęšiai, kontaktinių lęšių priežiūros priemonės, regos patikrinimas, rega, akinių, lęšių, akių ligų diagnostika suaugusiems, akių ligų diagnostika vaikams, progresinių akinių parinkimas, žvairumas, žvairumo gydymas, trumparegystė, toliaregystė, astigmatizmo korekcija, astigmatizmas, vaikų žvairumo specialistė Irena Uždavinienė, Elena Mieželaitienė, Rita Jazukevičienė, vaikų oftalmologė Beata Lukošaitienė, Nijolė Butėnienė, vaikų oftalmologė, Romualda Jociuvienė, vaikų oftalmologė Irina Kozlovskaja, Regina Liutvinaitė, Ligonių kasų apmokamos oftalmologo( okulisto) paslaugos, VLK apmokamos okulisto (oftalmologo) paslaugos, okulistas Vilniuje, Optika, optika Vilniuje, optika senamiestyje, akiniai, akių gydytojas, Akinių gamyba, optikos salonas

Vairāk