Limega, UAB

Kontakti

  1. http://www.limega.lt
  2. www.limega.lt

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 136

Juridiskie dati

  1. LT454072410

Apraksts

UAB „Limega“ buvo įkurta 1998 metais Šiaulių mieste. Įmonė, yra sukaupusi daugiametę gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų, susisiekimo komunikacijų, inžinerinių tinklų, kultūros paveldo ir kitos paskirties statinių statybos darbų patirtį, teikianti paslaugas visoje Lietuvoje.
Įmonė taip pat vykdo ir statybos objekto generalinio rangovo funkcijas bei prisiima atsakomybę už visų darbų kokybę ir atlikimo terminus. Bendrovės veiklos centre yra naujos statybos projektai, viešųjų erdvių tvarkymas, pastatų rekonstrukcija, remontas, modernizavimas bei kultūros paveldo objektų tvarkymas.
Kokybiškai ir laiku atlikti statybos darbus, patenkinti ir viršyti užsakovų lūkesčius, išlaikant Šiaurės Lietuvoje lyderio pozicijas – pagrindinis įmonės tikslas.
Statybos procese UAB „Limega“ naudoja naujausias vakarų šalyse bei Lietuvoje sukurtas technologijas ir medžiagas, atitinkančias pasaulinius standartus. Įmonės pripažinimą ir galimybę konkuruoti su kitomis statybų bendrovėmis lėmė jos specialistų atsakingas požiūris į darbą, užsakovo poreikių įvertinimas, lanksti kainų politika. Spartų įmonės apyvartos augimą įrodo 2013 m., 2014 m., 2015 m., 2016 m., 2017 m. ir 2018 m. pelnytas „Gazelė“ apdovanojimas, kuris skiriamas įmonėms už greitą augimą, lankstumą bei pelningumą.
Nuosekli, žmogiškomis vertybėmis grindžiama UAB „Limega“ veikla orientuota į perspektyvą, kuri užtikrina ne tik šiandieninę mūsų sėkmę, bet ir naujas ateities galimybes.
2017-2020m įmonei suteiktas “Stipriausi Lietuvoje” sertifikatas pažymintis aukštą įmonės kredito reitingą
2019m. bendrovei suteiktas stabilios įmonės sertifikatas “ CREFO CERT STABILUS”
Vairāk

Atslēgvārdi

Limega, statybos darbai, remonto darbai, metalo gaminiai, metalo konstrukcijos, kelių remontas, melioracijos darbai, Metalo šratavimas, metalo dažymas, sijų montavimas, kolonų montavimas, turėklų prekyba, turėklų montavimas, žemės darbai, kiemo darbai, aplinkos tvarkymo darbai, viadukų statyba, viadukų renovacija, birių krovinių pervežimas, biriu krovinių pristatymas, mechanizmų nuoma, pamatu statyba, apdailos darbai, renovacijos darbai, asfaltavimo darbai, statybinės technikos nuoma, žemės kasimo darbai, tiltų renovacijos, kolonų statyba, tiltų statyba, kelių tiesimas

Vairāk