Mardentas, UAB

Kontakti

  1. https://www.mardentas.lt/

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 10

Juridiskie dati

  1. LT258635515
  2. DANSKE BANK A/S LIETUVOS FILIALAS

Apraksts

UAB „Mardentas“ - tai kompanija, atstovaujanti ir parduodanti pasaulyje pripažintų gamintojų odontologinę įrangą, instrumentus bei priemones odontologijai.
Siekdamas “klinikos inžinieriaus” reputacijos, UAB „Mardentas“ taip pat teikia odontologinių klinikų įrengimo paslaugas: įrangos suderinamumo konsultacijas, optimalios investicijos skaičiavimą bei inžinerinius sprendimus.

UAB „Mardentas“ paslaugos yra skirtos ne tik pažangiems profesionalams – odontologams bei klinikoms – vertinantiems solidų servisą bei motyvuotiems vartoti aukščiausios kokybės paslaugas, esančias įrangos pirkimo ir aptarnavimo srityse, bet ir pradedantiesiems specialistams.

Išskirtinumą kompanijai kuria šie privalumai ir paslaugos:
- personalizuota pardavimų vadyba ir techninė priežiūra formuoja ilgalaikius kliento ir kompanijos santykius ir pastovią situacijos kontrolę priskiriant personalinį serviso darbuotoją. Periodinės pirktos įrangos patikrų paslauga suteikia odontologinėms klinikoms stabilaus funkcionavimo garantijas.
- klinikos planavimas ar atnaujinimas – eksperto lygmenyje vykdoma paslauga klientams, ergonominiai įrangos išdėstymo sprendimai, išsamios konsultacijos, technologiniai sprendimai, atliekami technologinių pajungimų brėžiniai.

Solidžia 15 metų patirtimi paremtas kompanijos servisas pasižymi jau įvertintu rinkoje profesionaliu operatyvumu bei atliekamų darbų kokybe.

UAB „Mardentas“ orientuojasi į ilgalaikius ir abipusiu pasitikėjimu paremtus santykius su klientais, taiko lanksčias atsiskaitymo sąlygas bei dalindamasi patirtimi kuria grįžtamąjį ryšį su lojaliausiais užsakovais.

Plati odontologinės įrangos ir priemonių pasiūla yra kruopščiai atrinkta iš pažangiausių pasaulyje gamintojų produktų linijų.
Vairāk

Atslēgvārdi

odontologiniai įrenginiai, sterilizacija, rentgenografija, rentgeno aparatai, intraoralinės kameros, ultragarsiniai skaleriai, sodapūtės, endodontija, periodontologija, antgaliai, mikrovarikliai, chirurgija, implantologija, didinamieji akiniai, medžiagos, polimerizavimo lempos, ozono terapija, vienkartinės priemonės, mikroskopai, baldai, odontologine, iranga, dantistai, DENTIST, equipment

Vairāk