Marmo Arc, UAB

Kontakti

  1. https://www.marmoarc.com/

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 4

Apraksts

- Virtuvės ir vonios stalviršiai, interjero salos, sieniniai skydai, židinių apdailos bei įvairūs aksesuarai iš Cambria, marmuro, granito, kvarcito ir dirbtinių akmenų: Cambria, Silestone, Technistone, Dekton, Caesarstone, Neolith, Lumina.
- Skulptūros, suoliukai, laiptai, palangės.
- Akmuo, akmens gaminiai.
Gaminame išskirtinio dizaino, nestandartinio dydžio dirbtinio ir natūralaus akmens gaminius namų interjerui ir eksterjerui. Galime pasiūlyti unikalius sprendimus prisitaikydami prie individualių kliento poreikių. Pasitelkus naujausią akmens apdirbimo įrangą įveikiami tampa net patys sudėtingiausi projektai.
Gaminame natūralaus akmens grindinį, plyteles. Grindinį pagyviname robotizuotomis CNC staklėmis atlikdami įvairius išraižymus, įpjovas ar įspaudus. Gaminame žiedo ar kitos formos bei dydžio suolus. Pagal graikiškus, romėniškus ar kitų raižinių stilius, gaminame fontanus, laiptus, skulptūras, kurios papuoš tiek viešąsias erdves, tiek privačius namus. Realizuojame įvairius, net pačius sudėtingiausius meninius sprendimus. Apdirbant akmenį ir pritaikant jį konkrečiam objektui, atsižvelgiame į akmens savybes, jo išnaudojimą unikaliems sprendimams įgyvendinti.
Mūsų įmonėje dirba kvalifikuoti darbuotojai, turintys gilias žinias akmens apdirbimo srityje. Ilgametė patirtis leidžia veikti operatyviai ir susidoroti su dideliais užsakymais. Kontroliuojame visą gamybos procesą ir užtikriname aukščiausią kokybę. Konsultuojame ir patariame įvairiais klausimais, pateikiame projekto vizualizacijas ar brėžinius. Atliekame gaminių matavimo darbus, rūpinamės produkto montavimu ir pristatymu visoje Lietuvoje.
Baltijos šalyse atstovaujame visame pasaulyje vertinamą ir gerai žinomą amerikiečių „Cambria“ ženklo produkciją, kuri išsiskiria savo unikaliu dizainu, funkcionalumu ir ilgaamžiškumu. „Cambria“ siūlo naujausias mados tendencijas atitinkančią produkcijos paletę, įmantraus dizaino ir spalvų gaminius, kurių stilius svyruoja nuo tradicinio iki šiuolaikiško, nuo drąsaus iki eklektiško. Jos gaminiuose atsiskleidžia gamtos įkvėptas amžinas grožis ir realiam gyvenimui skirtos inovacijos.
Cambria – stilingas pasirinkimas!
Vairāk

Atslēgvārdi

Akmens gaminiai, natūralus akmuo, dirbtinis akmuo, cambria, stalviršiai iš cambria, granitas, marmuras, granito suoliukai, granito laiptai, Marmo Arc, virtuvės stalviršių gamyba, stalviršiai iš akmens, židinių gamyba, židinių apdaila iš akmens, palangės iš natūralaus akmens, skulptūros, kolonos, kapiteliai, interjero gaminiai iš akmens, eksterjero gaminiai iš akmens, grindinio danga iš akmens, prekyba natūralaus akmens plokštėmis, granito bortai, granito trinkelės, fontanų apdaila iš akmens, mažosios architektūros gaminiai iš akmens

Vairāk