Kontakti

  1. http://www.ans.lt

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 306

Juridiskie dati

  1. LT100604610
  2. AB SEB bankas

Apraksts

Kas yra „Oro navigacija“? Tai – valstybės įmonė, teikianti oro eismo paslaugas virš Lietuvos praskrendančių bei mūsų šalies oro uostuose nusileidžiančių ir iš jų pakylančių lėktuvų įguloms.
Pabandykime įsivaizduoti Lietuvos oro erdvę, tvyrančią virš šalies sausumos ir dalies Baltijos jūros (iš viso 76 tūkst. kv. km.) Ją kerta per 30 nuolatinių oro kelių. Bet kuriuo metu šioje erdvėje įvairiuose aukščiuose, skirtingais greičiais ir kryptimis skrenda apie 30 lėktuvų. Šį nė akimirkai nenutrūkstantį procesą valdo prie radijo lokatorių ekranų dirbantys „Oro navigacijos“ skrydžių vadovai bei sudėtingą įrangą prižiūrintys inžinieriai. „Oro navigacija“ – tai apie 300 skirtingo amžiaus, įvairių profesijų ir tautybių žmonių. Pagrindiniai skrydžių valdymo centrai veikia Vilniuje. Tai – Regiono ir Vilniaus aerodromo skrydžių valdymo centrai. Įmonė taip pat turi savo padalinius Kaune, Palangoje ir Šiauliuose.
Vairāk

Atslēgvārdi

Oro eismo paslaugos, skrydžių valdymo paslaugos, skrydžių valdymas, skrydžių informacija, skrydžių informacijos paslaugos, aliarmo skelbimas, aliarmo skelbimo paslaugos, oro navigacijos informacijos paslaugos, oro navigacijos informacijos rengimas ir teikimas, skrydžių srautų planavimas, aeronautikos gelbėjimo koordinacinis centras, paieškos ir gelbėjimo darbų koordinavimas, navigacijos, ryšių ir stebėjimo paslaugos

Vairāk