Poilsis ir Mes, UAB

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 5

Juridiskie dati

  1. LT239252811
  2. AB SEB bankas

Apraksts

Kelionių organizatorius „Poilsis ir mes" įkurta 1997 m., tad jau galime pasigirti stabilumą užtikrinančia 23 metų patirtimi kelionių organizavimo srityje.
Kompanija specializuojasi pažintinių kelionių po visą pasaulį organizavime. Mes ne tik pateikiame įdomius ir dar lietuvių neatrastus maršrutus, bet taip pat operatyviai ir kokybiškai organizuojame standartines ir jau lietuvių pamėgtas keliones.
Mūsų tikslas - pasiūlyti smagią, daug įspūdžių suteikiančią ir nepriekaištingai suorganizuotą kelionę kiekvienam - ir nuolat skubančiam, ir gyvenančiam ramų gyvenimą ir trokštančiam adrenalino, ir susiruošusiam ramiai pailsėti saulėtame paplūdimyje ir norinčiam sužinoti, ir tik pailsėti.
Nuo pat įmonės įkūrimo stengiamės maksimaliai realizuoti klientų poreikius ir pateisinti jų lūkesčius, nes esame novatoriška, didelę patirtį turinti kompanija, turinti daug gerų pasiūlymų, įdomių idėjų ir dar daug kitų dalykų, reikalingų maloniam darbui ir bendravimui su žmonėmis.
Su šypsena laukiame būtent JŪSŲ, nes tikime savo idėjomis ir esame užtikrinti savo patirties privalumais.
Vairāk

Atslēgvārdi

kelionių agentūros, kelionių organizatoriai, turizmas, stovyklos, stovyklos užsienyje vaikams, aviabilietai, kelionės, viešbučiai, viešbučių rezervavimas, poilsinės kelionės, poilsis, kelionės vaikams, kelionės senjorams, kelionės kolektyvams, kelionės po Lietuvą, Turkija, Kanarai, Kipras, Italija, sicilija, Sardinija, Kreta, Graikija, Ispanija, mokiniams kelionės, Kroatija, pažintinės kelionės, egzotines kelionės, slidinejimas, vizos, draudimas, edukacinės kelionės socialiniams darbuotojams, medikams, pedagogams

Vairāk