Revaja, UAB

Kontakti

  1. +370 66365701

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 19

Juridiskie dati

  1. LT100003069612
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Apraksts

Savo veiklą pradėjome 2007 metais. Esame jauna, bet ambicinga įmonė, kelianti sau vis naujus tikslus ir siekianti kuo maksimaliau patenkinti savo krašto žmonių poreikius ir lūkesčius.
Pagrindinės mūsų įmonės veiklos kryptys yra mažmeninė prekyba viskuo, ko reikia žemės ūkio technikai ir automobiliams (atsarginės dalys, padangos, akumuliatoriai, automobilių remonto įrankiai ir t.t.), darbo apranga, buitiniu suskystintų dujų balionais, trąšomis, augalų apsaugos priemonėmis profesionaliam ir individualiam naudojimui. Teikiame krovinių pervežimo, autobuso nuomos, agroserviso (žemės darbai, šienavimas) nuotekų išvežimo paslaugas.
2010 metais buvo atidarytas ir iš karto pelnes klientų pripažinimą lengvųjų automobilių diagnostikos ir remonto servisas. Teikiamų paslaugų sąrašas vis ilgėja atsižvelgiant į klientų poreikius ir pageidavimus.
Prabėgę veiklos metai ir kylanti apyvarta leidžia manyti, kad esame reikalingi klientams, užsitarnaujame vis didesnį autoritetą ir teisinga linkme plėtojame savo verslą.
Norėdami visiškai patenkinti klientų poreikius dirbame su daugeliu patikimu tiekėju, rinkdamiesi optimaliausius kainos ir kokybės santykius.
Vairāk

Atslēgvārdi

krovinių gabenimas visoje Lietuvoje, agroserviso paslaugos, sniego valymo paslaugos, keleivių vežimo paslaugos, salės nuoma, miško traukimas, automobilių remontas, kompiuterinė diagnostika, suvirinimo darbai, vejos priežiūros darbai, žolės pjovimo paslaugos, greideriavimo darbai

Vairāk