Rovada, UAB

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 82

Juridiskie dati

  1. LT829009610
  2. AB SEB bankas

Apraksts

Įmonė įkurta 1996 metais. Veiklą pradėjo kaip tarinių lentelių gamintoja, toliau plėtė savo gamybos sritis. Ilgą laiką gamino baldų detalių ir parketo ruošinius iš beržo medienos. Kirto miškus, užsiėmė medienos pervežimu miškovežiais.
2008 metais įmonė investavo į naujus įrengimus ir pradėjo rąstinių namų su norvegišku sukirtimo kampu gamybą.
Šiuo metu pagrindinės veiklos kryptys yra: Rąstinių namų, pastatų gamyba ir statyba. Malkų gamyba ir eksportas. Statybinės medienos gamyba.
Įmonės personalas – tai energingi ir ryžtingi žmonės, kvalifikuoti savo srities specialistai. Atsakingai žiūrintys į savo prisiimtų įsipareigojimų įvykdymą. Tai vienas iš faktorių, leidžiantis mums garantuoti greitą ir kokybišką Jūsų užsakymų įvykdymą.
Įmonės tikslai ir strategija
UAB ROVADA, turėdama gerus savo srities specialistus bei partnerius, savo versle stengiasi orientuotis į Vakarų Europos, Skandinavijos ir Lietuvos klientus.
Kaip malkų eksportuotoja, įmone jau yra įgavusi klientų pasitikėjimą Vokietijos rinkoje, toliau stengiasi jį išlaikyti bei augti kartu su klientais ir besikeičiančia rinka.
Įmonė kaip rąstinių namų gamintoja yra dar labai jauna rinkos dalyvė, tačiau turinti kompetentingą kolektyvą ir vieną iš geriausių rąstinių namų gamybos technologiją. Esame tikri, kad mus įvertins potencialūs klientai ir mes būsime patenkinti, galėdami šioje nedidelėje rinkoje parduoti ir savo produktą.
UAB ROVADA planuoja susirasti klientų Norvegijos rinkoje. Šiai rinkai tikrai gali pasiūlyti labai patrauklų kokybės ir kainos atžvilgiu produktą.
Vairāk

Atslēgvārdi

pirtys, statybinė mediena, malkos, smulkinta mediena, mediena kurui, medienos čipsai, apvalios medienos pirkimas, krūmų kirtimas, smulkinimas, biokuras, prekyba biokuru, biokuro gamyba, apvalios medienos supirkimas, apvali mediena

Vairāk