Utenos Indra, UAB

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 57

Juridiskie dati

  1. LT837461113

Apraksts

Uždaroji akcinė bendrovė „Utenos Indra“ – gerai žinoma ne tik Rytų Aukštaitijoje, bet ir visoje šalyje. Tai viena iš pirmųjų privačių leidyklų, įkurtų po šalies nepriklausomybės atgavimo, skaičiuojanti jau trečią savo veiklos dešimtmetį. Įmonė pamažu plėtėsi, tobulėjo, apsirūpino modernia poligrafijos įranga. Įkūrėjas ir vadovas Antanas Kibickas subūrė kūrybingų, jaunų žmonių kolektyvą, kurio profesionalumo dėka užsakymai atliekami operatyviai ir kokybiškai, atsižvelgiant į visus klientų keliamus reikalavimus. Šiandien „Utenos Indra“ pripažįstama kaip viena iš dinamiškiausių šios srities įmonių Utenos apskrityje. Pagrindinę leidyklos produkciją sudaro knygos, informaciniai bei reklaminiai leidiniai, buhalteriniai blankai, kalendoriai. Svarbią vietą užima publicistiniai leidiniai apie Utenos apskrities miestus ir rajonus, daug dėmesio skiriama uteniškių kūrybai.

1995 metais įmonėje atidaryta spaustuvė, teikianti visas spaudos gamybos paslaugas – nuo gaminio maketavimo, iki jo pagaminimo bei pristatymo į vietą. Vienoje vietoje vyksta visi procesai: leidinių dizainas, paruošimas spaudai, leidyba, spaudos ir įvairūs pospaustuviniai darbai. Čia pat veikia ir knygrišykla. Bendrovė yra įsteigusi platų filialų tinklą, tad mus galite rasti daugelyje Lietuvos miestų. 1990 metais įmonėje buvo pradėti gaminti antspaudai. Didelę darbo patirtį turintys specialistai gali greitai ir kokybiškai pagaminti herbinį ar kitos paskirties bei formos antspaudą.

Nuo 1993 metų leidžiamas laikraštis „Utenos apskrities žinios“. Tai vienas pirmųjų apskrities laikraščių Lietuvoje. Laikraštis leidžiamas 2 kartus per savaitę, trečiadieniais su priedu „Sveika šeima“, šeštadieniais – kartu su mūsų leidžiamu spalvotu TV programų priedu.
Laikraštis prenumeruojamas ir parduodamas Utenos, Anykščių, Ignalinos, Molėtų ir Zarasų rajonuose bei Visagino mieste.

„Utenos Indros“ vadovai bei darbuotojai lankosi įvairiose poligrafijos parodose, daug metų iš eilės dalyvauja Vilniaus knygų mugėse, organizuoja leidykloje išleistų knygų pristatymus. Įmonė aktyviai dalyvauja verslo ir kultūros organizacijų veikloje, remia kultūros ir mokslo projektus, jaunus menininkus.
Vairāk

Atslēgvārdi

knygos, fotoknygos, laikraščiai, žurnalai, kalendoriai, buhalteriniai blankai, etiketės, lankstinukai, vizitinės, kortelės, antspaudai,  leidyba,  maketavimas, ofsetinė spauda, tentai, skrajutės, nuotraukos ant drobės, reklama ant automobilių, iškabos, kopijavimo paslaugos, brėžinių kopijavimas, brėžinių spausdinimas, A1 formato spalvotas brėžinių spausdinimas, brėžinių spausdinimas A0 formatu,  laminavimo paslaugos, didelio formato spausdinimas,  įrišimas, reklama ant tento, skaitmeninė spauda,  ženkliukų gamyba, spaustuvė, spaustuvė Utenoje, spauda, leidykla

Vairāk