Varėnos knyga, UAB

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 5

Juridiskie dati

  1. LT845527716

Apraksts

UAB „Varėnos knyga“ - tai mažmeninės prekybos įmonė, kuri prekiauja knygomis, mokyklinėmis pratybomis ir vadovėliais, naudotomis knygomis, kanceliarinėmis prekėmis, buhalteriniais blankais, loterijos bilietais, stalo žaidimais ir žaislais, suvenyrais bei Varėnos krašto tautodailininkų dirbiniais. Teikia kopijavimo ir faksogramų siuntimo paslaugas.
Knygyne galima įsigyti dovanų čekių ir juos panaudoti galima per 3 mėn. Mokyklines pratybas ir vadovėlius bei kitas knygas gali užsakyti iš anksto tiek pavieniai pirkėjai, tiek ir įmonės ar organizacijos.
Prekiaujama plačiu, nuolat atnaujinamu įvairių knygų bei kitų spaudinių asortimentu, kuris tikrai patenkins net ir išrankaus pirkėjo skonį. Čia kiekvienas ras ką nors įdomaus. Rajono gyventojai bei svečiai gali įsigyti aukštos kokybės kanceliarinių, raštinės prekių, tinkamų asmeninėms ar verslo dovanoms, paveikslų reprodukcijų albumų, foto albumų, taip pat įvairių krašto menininkų darbų, suvenyrų, medžio, molio, vytelių dirbinių, paveikslų.
Knygyne rasite ir loterijos „Perlas“ bilietų terminalą, galėsite įsigyti momentinių loterijų bilietus. Čia pat prekiaujama ir įvairioms progoms skirtais sveikinimo atvirukais su vokais.
Čia teikiamos kopijavimo ir faksogramų siuntimo paslaugos.
Maloniai kviečiame apsilankyti!
Vairāk

Atslēgvārdi

naujos knygos, užsienio rašytojų grožinė literatūra, lietuvių grožinė literatūra, pedagoginė - mokyklinė literatūra, vaikų literatūra, psichologinė literatūra, kompiuterinė literatūra, knygos naminių gyvūnų augintojams, knygos apie tikyba, knygos apie istorija, knygos apie dailė, knygos apie teisė, knygos apie ekonomika, knygos apie verslą, knygos apie sveikata, knygos apie sodą, knygos apie daržą, žodynai, žinynai, enciklopedijos, iliustruoti albumai, žemėlapiai, atlasai, gidai po užsienio šalis, nukainotos naujos knygos, naudotos knygos, kopijavimo paslaugos, faksogramų siuntimo paslaugos, atvirukai

Vairāk