Vartų technika, UAB

Kontakti

  1. http://www.vartutechnika.lt

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 8

Juridiskie dati

  1. LT244955811

Apraksts

UAB „Vartų technika” įkurta 1998 metais tapo viena iš didžiausių įmonių Lietuvoje, prekiaujančia ir montuojančia sekcijinius pakeliamus garažo vartus, šiuolaikiškus kiemo vartus ir automatines užtvaras.
UAB „Vartų technika” įsikūrusi lengvai surandamoje ir pasiekiamoje Vilniaus vietoje: Sausio 13-osios g. 31 (prie Televizijos bokšto).
Mūsų įmonės specializacija - segmentiniai garažo vartai, leidžia mums pateikti savo produktą klientui greitai, kokybiškai ir už mažą kainą. Dirbame ir vykdome projektus visoje Lietuvoje.
UAB „Vartų technika” - tai profesionalūs sprendimai, kvalifikuoti specialistai, aukšta produkcijos ir paslaugų kokybė. Produktai gaminami naujausiomis technologijomis ir tik iš kokybiškų žaliavų.
Vairāk

Atslēgvārdi

vartų automatika vilnius, atveriami vartai vilnius, priešgaisriniai vartai vilnius, automatiniai užkardai vilnius, sekcijiniai garažo vartai vilnius, vartai, juostiniai garažo vartai, medžio rašto garažo vartai, lygūs garažo vartai, garažo vartų kaina, vartų kaina, pramoniniai vartai, ventiliaciniai vartai, juostiniai vartai pramoniniai, pulteliai vartams, vartų remontas, vartai su automatika, vartų remontas Vilniuje, kiemo vartai, stumdomi kiemo vartai, Varstomi kiemo vartai, nustumiami kiemo vartai, atveriami vartai, metaliniai vartai, vartų gamyba, mediniai vartai, kiemo vartų remontas, valdymo blokų remontas, vartų dalys, automatiniai užkardai, automatizavimo priedai, konsultacijos, konsultacijos vartų įrengimo klausimais

Vairāk