Vatas, UAB

Kontakti

  1. +370 686 34242
  2. http://www.vatas.lt
  3. www.vatas.lt

Atsauksmes

Pievieno savu atsauksmi

Uznemējdarbības dati

  • 14

Juridiskie dati

  1. LT336096219

Apraksts

Dirbame Lietuvos rinkoje nuo 1992m. Esame patikimas partneris elektros instaliacijų srityje. Mūsų darbų spektras – nuo privataus namo elektros įvado iki sudėtingų ir automatizuotų biurų pastatų sistemų. Ne tik projektuojame elektros tinklus, bet ir pildome visus reikalingus dokumentus, paruošiame matavimų protokolus objekto pridavimui Valstybinei Energetikos Inspekcijai.
VATAS – tai įmonė, kurioje dirba elektros tinklų specialistai. Mes už savo paslaugų kokybę atsakome ne tik žodžiais – visada suteikiame darbų garantiją. Stengiamės ne tik patenkinti pirminius kliento poreikius, bet ir suteikti informaciją apie kitus galimus įgyvendinimo variantus. Suteikiame visą klientui reikalingą informaciją ir konsultuojame.
Vairāk

Atslēgvārdi

elektros instaliacijos darbai, elektrikai, apšvietimas, Vidaus, lauko elektros tinklai, apšvietimo ir tinklų projektavimas, statinio vidaus apšvietimas, konsultavimas techniniais klausimais, apšvietimo sistemų, jų automatinio valdymo montavimas, jėgos ir skirstomųjų tinklų montavimas, elektrinių šildymo sistemų montavimas, jėgos tinklų įrengimas, transformatorinių pastočių ir skirstyklų montavimas (iki 10kV), žemos įtampos kabelinių linijų montavimas, 0, 4kV įvadų įrengimas, elektros tinklų projektavimas, ANALIZĖ, dokumentacijos paruošimas

Vairāk