-417 – sajūti Nāves jūras apskāvienus, izbaudi skaistumu un radošumu!

-417 – sajūti Nāves jūras apskāvienus, izbaudi skaistumu un radošumu!

Pasaulē populārs dabiskās skaistumkopšanas uzņēmums, kas piedāvā leģendārās ādas kopšanas kolekcijas, kuru pamatā ir dabīgi enerģētiski aktīvas sastāvdaļas. Kosmētikas zīmols, kas 2003. gadā nodibināts Izraēlā, un produkcija tiek pārdota vairāk nekā 45 valstīs Eiropā, Āzijā un Ziemeļamerikā?

 -417! Noteikti rodas jautājums, kāpēc tieši šāds nosaukums? Mūsu kosmētika ir īpaša ar to, ka tās vērtīgākā un neatņemamā sastāvdaļa ir iegūta 417m zem Nāves jūras līmeņa. -417 ar lepnumu izmanto Nāves jūras dūņas daudzos sejas kopšanas meistardarbos, piemēram, maskās, sejas tīrīšanas līdzekļos. Nāves jūras dūņu unikalitāte sevī ietver daudz vērtīgu un nepieciešamu īpašību, kas pabaro jūsu ādu, detoksē, attīra, tonizē, nostiprina, aktivizē asinsrites sistēmu, mitrina un atjauno. Nāves jūras ūdens, ko arī izmantojam mūsu kosmētikā, satur 21 minerālvielu, ieskaitot magniju, kalciju, bromu un kāliju utt. 12 no tiem nav sastopami nevienā citā jūrā vai okeānā. Mūsu unikālie Nāves jūras produkti ļauj jums sajust ne tikai skaistumu un to bagātīgo sastāvu, bet arī ārstēt un atvieglot ādas slimības, piemēram, atopisko dermatītu un seboreju.

Katra -417 formula ir bagātināta ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām: minerāliem, aromātiskām enerģētiskām eļļām, vitamīniem, augu ekstraktiem un ziediem. Ar mūsu kosmētiku mēs sniedzam jums labāko no tā, ko spēj dot mums Māte Daba, izmantojot tikai un vienīgi dabīgus materiālus, kas padara mūsu produktu ne tikai kvalitatīvu, bet arī dabīgu, vegānisku, neatkārtojamu. 95% mūsu produktu ir vegāniski, tie nesatur dzīvnieku izcelsmes produktus, dzīvnieku izcelsmes blakusproduktus vai dzīvnieku izcelsmes atvasinājumus.

-417 produktu pamatā ir MINERĀLU KOMPLEKSS: revolucionārs Nāves jūras minerālvielu un augstas koncentrācijas dabisko aktīvo sastāvdaļu, kā arī enerģizējošu vitamīnu un unikālu augu ekstraktu apvienojums.

Pateicoties kosmētikas neatkārtojamam sastāvam, jūs varat izbaudīt neatvairāmos dabas aromātus, izpētīt jutekliskās tekstūras, ko sniedz mūsu produkti un iegūt vēl negaidītus rezultātus. Šo gadu laikā mums ir saglabājušies klientu iecienītie produkti, kuri gadu no gada ir pārdošanas augstākajā punktā, bet mēs neesam apstājušies un turpinām paplašināt mūsu produktu klāstu ar jauniem, vēl nebijušiem produktiem un aromātiem, lai mūsu klienti varētu vēl vairāk un plašāk izbaudīt šo ekskluzīvo Mātes Dabas bagātīgo kosmētiku.

Nāves jūras produkti palīdz atvieglot dzīvi cilvēkiem ar psoriāzi, palīdz ārstēt atopisko dermatītu, seboreju un pinnes.

 

 

Baltijas valstīs produktu var iegādāties:

Droši sazinieties ar mums:

Mēs ar lielo prieku atbildēsim uz jūsu jautājumiem.

 

 

Поделиться

Комментарии

=

* Пожалуйста, заполните сумму в устной форме!

ООО «Latvijas Tālrunis» приглашает пользователей Интернета - читателей портала, писать комментарии к опубликованным статьям и новостям, соблюдая нормы морали, этики и приличия, не подстрекать к насилию, ненависти или дискриминации, не распространять информацию, которая является оскорбительной к достоинству и чести человека, не скрываться за именем другого лица, не делать рекламу без редакционного согласия. В случае, если автор комментариев не соблюдает вышеуказанные правила, их комментарий может быть удален, и ООО «Latvijas Tālrunis» имеет право информировать надзорные органы о возможных нарушениях закона.

Информационные партнеры по всему миру

Эстонские организации поддержки бизнеса

Калининградские организации поддержки бизнеса